Open Avond Donderdag 4 April

Open Avond donderdag 4 april

Kom inspiratie opdoen op de luchthaven Schiphol, praat met docenten en studenten. Neem je vriend(in) of ouders gerust mee. Het programma begint om 20:00. Omdat wij regelmatig Open Avonden organiseren ontvangen wij telkens kleine groepen en is er ruim voldoende tijd om al jouw vragen te beantwoorden. Ook kun jij je na afloop van de Open Avond aanmelden voor een opleiding.

Meld je aan via button inschrijven en geef via het contactformulier even door met hoeveel personen je langskomt en welke opleiding(en) je al hebt afgerond.

Op de foto:  Ik ben Julia Kafkas, een van jullie oud-studenten. Ik startte in September 2012 met de eerste klas in Rotterdam, in het Beurs gebouw. Studeren bij het FAC was een van de beste beslissingen die ik heb genomen en ik heb geweldige mensen ontmoet. Nu bijna 6 jaar  later, na veel te hebben gereisd heb ik eindelijk mijn droom waarheid laten komen; een baan geland als Flight Attendant bij Air New Zealand! Ik wou jullie daarbij ook bedanken want ik geloof dat ik hier niet zou zijn terecht gekomen was het niet voor FAC 😊. Dromen komen toch wel uit!! Hier zijn een paar foto’s van mijn “journey” so far.

Julia zit rechts vooraan en FAC is de luchtvaartafdeling van World Travel Academy.