China Southern Airlines is op zoek naar Flight Attendants.

China Southern

Leuk nieuws voor onze oud-studenten. China Southern Airlines nam contact met ons op. Deze luchtvaartmaatschappij werft flight attendants aan voor hun vluchten van Amsterdam naar China. Heb je de opleiding International Flight Attendant op NLQF4 niveau afgerond neem dan contact met ons op. Er zijn selectiegesprekken gepland tussen 17 en 26 april a.s.. Reageer dus snel!

China Southern Airlines Company Limited (kortweg CSN) is een luchtvaartmaatschappij uit China en bestaat sinds 14 maart 1995.

Het is de grootste luchtvaartmaatschappij in China. Zij heeft haar hub in de metropool Guangzhou. Naast Guangzhou heeft ze ook hubs in Beijing, Ürümqi en Chongqing.

In 2014 vervoerde de maatschappij zo’n 84 miljoen passagiers en 1,4 miljoen ton vracht en post. Veruit de meeste passagiers vliegen op binnenlandse bestemmingen en ongeveer een kwart van alle Chinese passagiers vliegt met CSN. Het beschikte per eind 2014 over een vloot van 497 vliegtuigen, waarvan 349 in eigendom en de rest werd geleased. De vloot bestaat bijna uitsluitend uit Airbus en Boeing toestellen. De gemiddelde leeftijd van de vliegtuigen in de vloot was 6,1 jaar per 31 december 2014. Er werkten bijna 70.000 mensen bij de maatschappij, waarvan 6500 piloten.  (bron Wikipedia)

 

 

Ga naar nieuws overzicht