Neem een Gap Year in het buitenland!

Manuel Antonia 2

Net geslaagd, afgestudeerd of wil je er gewoon een jaar tussenuit? Neem een Gap Year, maak een rondreis door midden- en zuid Amerka en volg één van onze opleidingen in Costa Rica. Op het kleine schiereiland Manuel Antonia vlakbij Quepos aan de Pacific Ocean kun je 2 dromen laten uitkomen: kennismaken met een nieuwe cultuur en de opleiding van je dromen volgen.

WAAROM EEN GAP YEAR?

Een tussenjaar in het buitenland is een hele leerzame ervaring. Je komt in een compleet nieuwe omgeving terecht en leert een nieuwe taal, een nieuwe cultuur en veel nieuwe mensen kennen. Ook word je er een stuk zelfstandiger van en heb je de tijd om bij jezelf na te gaan wat je in de toekomst echt wilt gaan doen.

MOGELIJKHEDEN

Er zijn vele mogelijkheden. Zo kun je niet alleen een complete opleiding Toerisme, Hospitality of luchtvaart volgen maar kun je ook kiezen om alleen een intensieve taalcursus Spaans of Engels te volgen. Naast je studie is er ook voldoende tijd voor ontspanning. De stranden van Costa Rica aan de Pacific Ocean zijn ongekend mooi. Naast genieten van zon en strand kun je ook een surfboard pakken. Costa Rica staat ook bekend om het ECO-toerisme, er is respect voor de prachtige natuur.  Op een Canopy Tour kun je met hoge snelheid over de boomtoppen van het regenwoud vliegen . Maar raften is ook een super belevenis in dit mooie land.

BEGELEIDING

Je voorbereiden op een Gap Year is erg belangrijk. Bij World Travel Academy staan wij klaar om je te helpen kiezen en te begeleiden. Niet alleen in Nederland maar ook in Costa Rica. In Costa Rica hebben wij Nederlandstalige begeleiders klaar staan die jou van de luchthaven naar Manuel Antonio brengen en begeleiden tijdens de opleiding.

Is je belangstelling gewekt? Neem dan snel contact met ons op! Pura Vida.

Wil je meer weten over Costa Rica?

Ga naar nieuws overzicht