Met onze hotelopleiding begint jouw carrière in de hotel- en hospitalitywereld!

De mogelijkheden om te gaan werken in de hospitalitywereld zijn ongekend. Met de juiste papieren kun je in Nederland of waar ook ter wereld aan de slag!

Lijkt het je leuk om te werken in een hotel als bijvoorbeeld frontoffice medewerker of op een cruiseschip en wil je dit zo snel mogelijk realiseren? Dan zijn de hotelopleidingen van World Travel Academy zeker iets voor jou! Na 6 maanden kun jij al een diploma op zak hebben waarmee de banen in de hospitalitywereld aan jouw voeten liggen. Door het intensieve en praktijkgerichte karakter van de opleiding word je klaargestoomd voor jouw baan naar keuze.

Ben je geënthousiasmeerd door het idee om in de hospitality te gaan werken, maar weet je nog niet zeker wat het beste bij jou past, dan staan wij voor je klaar om samen jouw ideale baan te vinden.

Werk je overdag en wil je een opleiding volgen in de avonduren of heb je al eerder gewerkt bijv. in de horeca maar wil jij je meer verdiepen of verbreden in een andere richting? Ook dan is de opleiding Hotel & Hospitality dé opleiding voor jou!

Schroom niet om de een afspraak te maken met één van onze studieadviseurs op onze locaties op Schiphol of Rotterdam. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op onze eerstvolgende Open Dag.

World Travel Academy zet gastvrijheid op de kaart!