Voor wie zijn de Hotel & Hospitality opleidingen bedoeld?

De opleiding Hotel & Hospitality is er voor iedereen die graag op korte termijn in de hotel of de hospitality sector aan de slag wil. Door het intensieve en praktijkgerichte karakter van onze opleiding ben je in staat om binnen een jaar een leuke baan te vinden die bij je past. Hierbij ondersteunen we je graag. Voor iedereen die de ambitie heeft om door te groeien in deze dynamische branche raden we de opleiding Hotel & Hospitality aan.

Als je je herkent in één van de volgende situaties dan is wellicht een hotelopleiding van World Travel Academy voor jou de juiste keus:

  • Volg je nu een opleiding maar twijfel je of je de juiste keus hebt gemaakt?
  • Kom je net van school en ben je bijna 18 jaar?
  • Is het nieuwe leven nu voor jou begonnen als 50 plusser?
  • Heb je al enige jaren werkervaring achter de rug en zoek je een manier om je te verbreden of verdiepen in een andere richting?
  • Heb je een tijdje niet gewerkt en wil je nu graag her-intreden?
  • Boeit de hotel-, hospitalitywereld je enorm en heb je er altijd al meer over willen weten?
  • Werk je overdag en zoek je een opleiding in de avonduren?
  • Ben je overdag beschikbaar en wil je zo snel mogelijk opgeleid worden om vervolgens te gaan werken?

World Travel Academy kent geen maximale leeftijdsgrens. Als jij beschikt over de juiste motivatie en de Nederlandse taal voldoende beheerst, maak je na het behalen van het diploma goede kans op het vinden van een baan in de hospitality branche.

Dagstudenten
Je gaat 3 dagen per week naar school en je hebt 6 uur les per dag. Dit geeft je de mogelijkheid om naast je studie in het weekend prakrijkervaring op te doen.

Om met succes de opleiding af te ronden moet je gemiddeld 20 uur per week aan je huiswerk besteden.

De dagopleiding duurt 6 maanden.

Avondstudenten
Ben je twee avonden in de week beschikbaar gedurende 3 uur per avond voor minimaal één jaar en ben je bereid ditzelfde aantal uren te besteden aan huiswerkopdrachten, dan kan je instromen in de avondopleiding.

De avondopleiding duurt een jaar.

Deelcertificaten
Als je al werkzaam bent in de hospitality branche, is het ook mogelijk om bepaalde vakken als deelcertificaat te volgen en te behalen. Je kunt besluiten dit te doen om je kennis en vaardigheden te verbreden en verdiepen of om ze op te frissen.

Loopbaanbegeleiding voor onze geslaagde kandidaten!