Altijd al willen werken als steward(ess) of grondsteward(ess)?

Altijd al willen werken in de luchtvaart als steward(ess) of grondsteward(ess)? Wil je zo goed mogelijk voorbereid de sollicitatieprocedure ingaan? Realiseer je je dat het om een functie gaat waar wel wat van je wordt gevraagd? De afdeling Flight Attendant College van World Travel Academy biedt al meer dan 25 jaar de beste voorbereiding op de functie van steward(ess) of grondsteward(ess).

Luchtvaartmaatschappijen en afhandelingsmaatschappijen stellen hoge eisen aan hun personeel. Je bent allereerst verantwoordelijk voor de veiligheid in de cabine en op de luchthaven, daarnaast draag je zorg voor een optimale serviceverlening. Voor passagiers ben jij het visitekaartje en het eerste aanspreekpunt. Tijdens de sollicitatieprocedure word je dan ook grondig geselecteerd op basis van harde eisen en gewenste competenties.

Voldoe je aan de harde eisen, dan kan Flight Attendant College je verder begeleiden en coachen in de vereiste competenties. Gedurende zes tot acht maanden overdag of twaalf tot 16 maanden ’s avonds volg je toegespitste vakken die door vakkundige docenten worden gegeven. Talen, gesprekstechnieken, zelfbewustwording, presentatie, communicatie en rollenspelen maken onderdeel uit van de opleiding. Je gaat je onderscheiden van andere sollicitanten en vergroot je kansen om te beginnen als steward(ess) of grondsteward(ess).

Wil jij investeren in jezelf? Meld je dan aan voor een intakegesprek en wij gaan graag, samen met jou, de uitdaging aan!

Samen met Flight Attendant College de uitdaging aangaan!