Start hier je reis in het toerisme!

De bruisende wereld van het toerisme ligt binnen handbereik. Met een diploma van World Travel Academy open je de deur naar jouw toekomst in de reis- en luchtvaartwereld. De vraag naar goed opgeleide medewerkers wordt steeds groter. En aangezien reizen zowel zakelijk als privé een belangrijk deel uitmaakt van het dagelijks bestaan heb je, na het volgen van de opleiding Toerisme, vele mogelijkheden.

Het liefst begin je morgen al als ticketing agent, business travel consultant, floorwalker op een luchthaven of als hostess in het buitenland? Om dit te bereiken is het niet noodzakelijk een jarenlange studie te volgen.
World Travel Academy helpt je na een intensieve, praktijkgerichte toeristische opleiding aan de benodigde kennis en vaardigheden waarmee je snel je eerste stap kunt zetten in de dynamische reiswereld. Kandidaten van 18 jaar tot 60 jaar kunnen gedurende zes maanden overdag of twaalf maanden ’s avonds de opleiding Toerisme volgen op één van onze locaties te Amsterdam of Rotterdam. Dus, ben je gemotiveerd, flexibel, communicatief, heb je een serviceverlenende instelling en ben je bereid je gedurende de opleiding voor de volle 100% in te zetten. Dan kun je straks met je diploma op zak je reis in de toeristische branche beginnen.

World Travel Academy, al 28 jaar dé opleider voor de reiswereld!