NT2 Nederlands

Wanneer je niet in Nederland bent geboren en Nederlands niet je moedertaal is wil je dit natuurlijk wel leren. Een probleem waar veel mensen echter tegenaan lopen is dat het huidige NT-2 onderwijs (Nederlands als tweede taal) onder de maat is. Groepen van 20 man waar alle niveaus gewoon bij elkaar worden gezet. Dat kan anders. WTS NT-2 programma’s zijn kleinschalig en kwalitatief hoogwaardig.  Deze programma’s zijn toegankelijk voor iedereen die behoefte heeft aan een betere beheersing van de Nederlandse taal. Cursuslocaties zijn Amsterdam en Rotterdam.

World Travel Academy  biedt drie verschillende trajecten aan:

– NT2 Basis: Van niveau A0 tot niveau A2.
Dit programma is het startniveau voor kandidaten die nog geen gesprekken in het Nederlands kunnen voeren en geen volwaardige teksten kunnen lezen en schrijven.
– NT2 Gevorderden: Van niveau A2 naar niveau B1.
Dit programma is uitermate geschikt voor kandidaten die al wel (met enige moeite) gesprekken in het Nederlands kunnen voeren en eenvoudige zinnen kunnen lezen en schrijven.
– NT2 Expert: Van niveau B1 tot niveau C1.
In dit programma ontwikkelen kandidaten zich dusdanig dat de kandidaat alle voorkomende gesprekken kan voeren en alle voorkomende teksten kan lezen en schrijven. Het succesvol voltooien van dit programma geeft voldoende basis om deel te nemen aan de examens van de opleidingen van World Travel Academy.

De programma’s duren allemaal vier maanden waarbij er één keer per week drie uur les is. Indien een student behoefte heeft aan meer begeleiding en ondersteuning zijn er mogelijkheden tot het volgen van privélessen. Klassen gaan van start zodra er vijf aanmeldingen zijn voor een programma. Om de kwaliteit en effectiviteit van de lesprogramma’s te waarborgen worden er niet meer dan zes studenten per klas toegelaten.

Voor het volgen van NT2 Gevorderden en NT2 Expert krijgt een kandidaat altijd eerst een intakegesprek en moet er een vaardigheidstoets worden afgelegd. Bij goed gevolg krijgt de student dan toegang tot de betreffende NT2 opleiding.

Opleidingskosten inclusief lesmateriaal en certificaat van deelname:

NT2 – Basis: € 910,-
NT2 – Gevorderden: € 950,-
NT2 – Expert: € 990,-
Inschrijfgeld: € 120,-

Wanneer jij je ook al inschrijft voor de WTS1 opleiding hoef je maar één keer inschrijfkosten te betalen en mag je het bedrag van de NT2 cursus en de opleiding in termijnen betalen. Interesse? Neem contact met ons op!

Onze opleidingen onderscheiden zich vanwege het korte, intensieve en praktijkgerichte karakter.