Nadine Kraakman en Rosalie Sok Uniglobe THL Travel

Nadine Kraakman en Rosalie Sok: “super om het geleerde direct in de praktijk te kunnen brengen”. Nadine en Rosalie volgden beiden de opleiding Toerisme van World Travel Academy en konden direct na de opleiding aan de slag bij zakenreisburo Uniglobe THL Travel in Alkmaar.

Opleiding toerisme

De opleiding Toerisme leidt op voor het diploma TTO (Tourism and Travel Operations) en is voor iedereen die graag op korte termijn in de toeristische branche aan de slag wil. Het intensieve karakter van onze opleiding stelt je in staat om binnen een jaar een leuke baan te vinden die bij je past. Hierbij ondersteunen wij je graag.

Door de juiste mix van vakken doe je in de opleiding Toerisme alle kennis en vaardigheden op om in een breed scala van functies aan de slag te kunnen. De opleiding is intensief maar dankzij kleine groepen en vakkundige docenten, behalen vele studenten een diploma waarmee je ook écht aan de slag kan.

Om toegelaten te worden, moet je een vooropleiding hebben afgerond op middelbaar niveau en minstens 18 jaar oud zijn.
Verder ben je flexibel, communicatief, heb je een service verlenende instelling en doorzettingsvermogen.
De opleiding Toerisme kent geen leeftijdsgrens. Als jij beschikt over de juiste motivatie en de Nederlandse taal voldoende beheerst, maak je na het behalen van het diploma goede kans op het vinden van een baan in de reis- of luchtvaartwereld.

  • Dagstudenten
    Als je overdag gemiddeld 3 tot 6 uur beschikbaar hebt om lessen bij te wonen gedurende een half jaar en je bereid bent je in te zetten om dat zelfde aantal uren aan huiswerkopdrachten te besteden, dan is de dagopleiding een goede optie voor je.
  • Avondstudenten
    Ben je twee avonden in de week beschikbaar gedurende 3 uur per avond voor minimaal één jaar en ben je bereid ditzelfde aantal uren te besteden aan huiswerkopdrachten, dan kan je instromen in een avondopleiding.
  • Deelcertificaten
    Als je al werkzaam bent in de toeristische branche, is het ook mogelijk om bepaalde vakken als deelcertificaat te volgen en te behalen. Je kunt besluiten dit te doen om je kennis en vaardigheden te verbreden en verdiepen of om ze op te frissen.

Door de brede aanpak van de opleiding Toerisme ben je op vele plaatsen inzetbaar!