Wat kun je met het diploma?

Met het diploma Tourism & Travel Operations van World Travel Academy kun je verschillende functies in de reiswereld vervullen. Door de brede aanpak van de opleiding ben je op vele plaatsen inzetbaar.

Waar en in wat voor functie kun je aan de slag na je opleiding? 

  • Bij een luchtvaartmaatschappij: als reserverings/ticketingmedewerker (m/v), passage-employee (m/v) en als floorwalker of grondstewardess (m/v)
  • Bij een touroperator: als reserveringsmedewerker (m/v), assistent afd. inkoop (m/v), verkoopmedewerker (m/v), medewerker incentives en groepsreizen (m/v), e.a. Ook plaatsen touroperators dikwijls mensen in het buitenland als host of hostess.
  • Bij een vakantie- of zakenreisbureau: als reisadviseur (m/v) en verkoopmedewerker (m/v).
  • Als zelfstandig reisadviseur
  • Bij aanverwante bedrijfstakken: als autoverhuurmedewerker (m/v), front-office hotelmedewerker (m/v), medewerker op een cruiseschip (m/v) of bij de Spoorwegen als reserveringsmedewerker (m/v).

Onze loopbaanbegeleiding helpt gemotiveerde studenten die het diploma hebben behaald, bij het vinden van een baan. In de afgelopen 28 jaar zijn vele studenten aan een baan gekomen bij luchtvaartmaatschappijen, touroperators, vakantie- en zakenreisbureaus en aanverwante bedrijven.

Studenten van World Travel Academy zijn op vele plaatsen inzetbaar!