Welkom bij World Travel Academy

Sinds de oprichting van World Travel Academy in 1988 vonden duizenden studenten een baan in het toerisme, de luchtvaart en de hotelwereld, van stewardess en grondstewardess tot reisbureaumedewerker en van front-officemedewerker tot ticketingmedewerker.

Dankzij de combinatie van docenten met veel praktijkervaring en de nauwe samenwerkingsverbanden van World Travel Academy met verschillende bedrijven, staan de opleidingen borg voor een actueel lesprogramma dat naadloos aansluit op de vraag in de branche naar professioneel opgeleide krachten. De praktijkgerichtheid van de opleiding en de begeleiding bij het vinden van een baan zorgen voor een succesvolle instroom van onze studenten in het bedrijfsleven.

World Travel Academy biedt je de mogelijkheid om de opleiding overdag of ’s avonds te volgen, wat jou het beste uitkomt. De dagopleidingen duren circa zes maanden, de avondopleidingen twaalf maanden. En omdat er meerdere aanvangsdata per jaar zijn, kun je bij wijze van spreken op elk moment beginnen.

Onze opleidingen worden gegeven op Schiphol, Rotterdam en Antwerpen. Je bent van harte welkom voor een informatiegesprek of bezoek één van onze voorlichtingsbijeenkomsten. Wij ontvangen je dan graag om al je vragen te beantwoorden.

“World Travel Academy, al 28 jaar instroom van goed opgeleide kandidaten”