Vacatures bij Grand Hotel Huis ter Duin

Grand Hotel Huis Ter Duin

Grand Hotel Huis ter Duin heeft weer vacatures en stageplaatsen voor onze studenten van de Hotel en Hospitality opleiding. Dit is je kans om in een inspirerende, ongedwongen sfeer te komen werken in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan zee. Heb je belangstelling neem dan gauw contact op met onze studieadviseur,

Wie kent niet Grand Hotel Huis ter Duin, het hotel ligt op het hoogste duin van Noordwijk, direct aan het strand. De kamers kijken uit over de Noordzee of de mooie omgeving. Bij de inrichting van het hotel is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Het hotel is aangesloten bij Preferred Hotels & Resorts en heeft 5 sterren.

De diversiteit aan restaurants, bars, zalen, de sfeer, de locatie en het uitzicht maken dit tot de meest unieke locatie aan de Nederlandse kust. Je kunt er werken in Breakers Beach House, Brasserie La Terrasse, Bar/Lounge van Diepeningen, restaurant Latour en/of Banquet Operations.

Het werk is afwisselend en uitdagend waarin zowel onze particuliere als onze zakelijke gasten tot in de puntjes verzorgd worden. Wil je meer weten over Huis ter Duin klik dan hier.

Kortom, Grand Hotel Huis ter Duin is een prachtige werkgever op jouw C.V.!

 

 

Ga naar nieuws overzicht